Wedstrijd Kalmthout – Toon

Om 13u waren de beloften aan de beurt in de “9de  Herdenkingsprijs Tim Pauwels”. We kregen een verscheurend snelle start waardoor een uiteengerekt rennersveld zich door de Kalmthoutse bossen slingerde. Toen de storm voorbij was kregen we als resultaat een sterke kopgroep. Toon was bij de achtervolgers. Samen met Joeri Hofman nam hij het initiatief om jacht te maken op de kopgroep die ondertussen meer dan een minuut voorsprong had genomen. De laatste rondes bleven ze samen en wisten op een strijdlustige manier de schade te beperken. Uiteindelijk werd Toon vandaag net als zijn broer knap 12de.

2 gedachten over “Wedstrijd Kalmthout – Toon

  1. Hey,
    Ik was erbij in Kalmthout, in goed gezelschap van mijne maat, den Eug,
    en mijn zus Gard.
    Goed gereden mannen, het was weer plezant om jullie te zien rijden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *