Wedstrijd Ruddervoorde – Thijs

Een zonnig Ruddervoorde zorgde voor een droog parcour tijdens de Ridly Cup voor internationale junioren. Thijs stond bijna achteraan bij de start wat natuurlijk extra inspanning vraagt om vooraan te komen. Maar zijn strijdlust en gretigheid om zich te bewijzen zorgde ervoor dat hij iedereen voorbijstak en zelfs op de derde plaats kwam te rijden. Door pech met zijn ketting mocht het podium nog even wachten. Hij zakte terug naar de achtiende plaats wat uiteindelijk ook de uitslag was. Al bij al een bewijs dat Thijs zonder technische problemen vooraan was geeindigd en wel sterk en goed bezig is.

3 gedachten over “Wedstrijd Ruddervoorde – Thijs

  1. Goed gedaan Thijs!Wat een pech dat je stukken had met de ketting! Anders had je op het podium staan pronken! Carine en co!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *