Wedstrijd Ruddervoorde – Toon

Ze waren met zo’n zestig starters voor de Superprestige Topsport Vlaanderen Trophy voor internationale beloften in Ruddervoorde. Dat wil zeggen dat het drummen was aan de start. Als je niet op de eerste rij staat moet je vechten om vooraan te komen. En dat is wat Toon deed, zelfs de afsluiting moest eraan geloven.  Mike Teunissen kon profiteren van de situatie en was alleen weg. De eerste ronde was dan ook weer voor een groot gedeelte bepalend voor de rest van de wedstrijd. Het was een droog en zeer technisch parcour met heel wat loopstukken. Toon heeft het grootste gedeelte van de wedstrijd bij de eerste tien gereden. De laatste ronden samen met Wout Van Aert. Het zou een sprint voor de vijfde plaats geworden zijn mocht Toon geen kettingprobleem hebben gehad in de laatste helft van de  laatste ronde. Hij eindigde dus op een schitterende zesde plaats.

Uitslag: 1: Mike Teunissen, 2: Jens Adams, 3: Gianni Vermeersch, 4: Michael Vanthourenhout, 5: Wout Van Aert, 6: Toon Aerts

6 gedachten over “Wedstrijd Ruddervoorde – Toon

  1. Wat een prestatie!! Knap gedaan! Bewonderingswaardig: de combinatie van je school met deze super goede sportprestatie! Een dikke proficiat! Carine en co

  2. Een harde werker in school en met ’t velderijden.
    Knap gedaan, daar mag je fier op zijn.En da’s nog maar het begin.
    Dat beloofd………….
    Hilde en Jan, Pieter en Wouter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *