Wedstrijd Eversel (Heusden-Zolder)

Op deze koude maar zonnige oktoberdag maakte Toon een goede start. Hij bleef vooraan in de groep en na enkele keren proberen lukte het hem om zowat half wedstrijd er alleen vandoor te gaan. Ronde na ronde vergrootte zijn voorsprong van 10 naar 20 tot uiteindelijk 35 seconden aan de eindstreep. Toon reed een uitermate sterke wedstrijd. De vreugde en voldoening straalde van zijn gezicht. Proficiat Toon!

Uitslag: 1: Toon Aerts, 2: Sven Beelen 3: Diether Sweeck

Bij de junioren deed ook Thijs het bijzonder goed. Zijn start verliep prima. Als eerste kwam hij door en het zag ernaar uit dat hij zijn prachtprestatie van vorige week ging herhalen. Maar het zat hem deze keer niet echt mee. In de tweede ronde maakte hij in een scherpe bocht een schuiver en belandde tegen de grond. Gelukkig was de ondergrond modder en bleef hij op kop van de groep rijden. Tot het einde van de wedstrijd hing hij in eerste of tweede positie. In het bos kwam hij nog een keer ten val en dat kostte hem uiteindelijk de zege. Een zeer verdienstelijke tweede plaats en een geschaafde knie was de uitslag. Maar ook Thijs heeft een zeer sterke wedstrijd gereden!

Uitslag: 1: Ward Van Laer, 2: Thijs Aerts, 3: Jelle Schuermans.

Thijs tweede bij de junioren.

4 gedachten over “Wedstrijd Eversel (Heusden-Zolder)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *