Wedstrijd – Koppenbergcross

Thijs is bij de junioren schitterend vierde  geworden. De Koppenberg lag er door de regen modderig glad bij. De beklimming was zwaar en in de afdaling zaten de nodige verraderlijke bochten waar vele slippers werden gemaakt. Thijs deed het verbazingwekkend goed. Hij presteerde het zelfs  om een tijdje op de derde plaats te rijden maar is uiteindelijk op nummer vier geëindigd.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Yannick Peeters, 3: Jonas Degroote, 4: Thijs Aerts

Bij de beloften kon Toon op de gladde kasseien van de beklimming van de Koppenberg dapper zijn mannetje staan. Hij maakte een snelle start maar kon zijn positie niet al te lang vasthouden. Een paar schuivers in de afdaling maakte hem er ook niet gelukkiger op. Hij deed een geforceerd inhaalmanoevre en miskeek zich een beetje. Het kostte hem veel moeite om dat op dit zware parcour terug goed te maken. Pas in de laatste ronde voelde hij zich terug de sterkere. Het resulteerde in een elfde plaats. Het is niet alle dagen feest, en dat ondervond Toon vandaag aan de lijve. Na de wedstrijd vertrok hij terug vol goede moed met de selectie naar het Europees Kampioenschap in het Engelse Ipswich.

Uitslag: 1: Michael Vanthourenhout, 2: Vinnie Braet, 3: Jens Adams, 11: Toon Aerts

2 gedachten over “Wedstrijd – Koppenbergcross

  1. Goe bezig mannen. Vorige week keigoed en vandaag een zwaar toerke denk hé.
    Doe pa en ma ook maar nen dikke proficiat van ons.

    Groeten van de Van Dunnekes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *