Wedstrijd – Zonhoven

Bij de juniores nam Thijs een bijzonder goede start en hing een poosje in tweede positie. Op tv lieten ze Thijs zien op de steile afdaling in de zandput, achter de onverslaanbare Matthieu van der Poel. Het tempo was snel, te snel. Zijn gretigheid was mooi om zien maar hij moest het al snel bekopen. Nadien was het bekomen van de inspanning om uiteindelijk als 15de te eindigen.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Quinten Hermans, 3: Martijn Budding, 15: Thijs Aerts

Het parcours van de Hansgrohe Superprestige staat garant voor spektakel. Vooral de afdaling in de grote zandput-arena zorgt altijd voor spectaculaire valpartijen. Bij de beloften is dat Toon jammer genoeg ook overkomen, en volgens ooggetuigen op precies dezelfde plaats waar ook andere renners zoals Kevin Pauwels overkop zijn gegaan. De valpartij was op TV te zien helemaal in het begin van de uitzending. Einde verhaal dus, Toon teleurgesteld, daar hij tot dan toe een goede wedstrijd aan het rijden was. Hij had pijn in de hals en schouders maar hij is al bij Tim Aerts langsgeweest voor de nodige verzorging. De schade zou meevallen al is het even afwachten of hij er de komende dagen nog last van zal hebben.

Uitslag: 1: Wout Van Aert, 2: Jens Adams, 3: David Van der Poel

1 gedachte op “Wedstrijd – Zonhoven

  1. Niet erg mannen
    Was niet simpel ook denk.
    De val hebben we thuis gezien, we dachten het dat is toon maar waren niet zeker.
    Laat ons hopen dat het meevalt.
    op naar de volgende cross

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *