Wedstrijd – Hamme-Zogge

Bij de juniores was Thijs goed vertrokken, reed mee vooraan en doseerde de krachten, zodat hij niet vroegtijdig zonder brandstof zou komen te zitten, zoals vorige week het geval was. Deze keer liep het mis in de tweede ronde waar hij ten val kwam en hierdoor een tijdje stil stond met als gevolg dat iedereen passeerde. Van terugkomen was geen sprake meer, hij eindigde twintigste.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Quinten Hermans, 3: Ben Boets.

Bij de beloften stond Toon op de vierde rij bij de start wat toch altijd een beetje een handicap blijft. Op dit zeer technische en snelle parcours is het dan ook niet simpel om plaatsen naar voor te schuiven. Hij werd verschillende keren opgehouden doordat renners voor hem in problemen kwamen. Wietse Bosmans sprong vooraan weg en bouwde een zodanige voorsprong uit dat iedereen dacht dat de wedstrijd gereden was. Totdat Laurens Sweeck met een sliert volgers in zijn wiel op zijn eentje het gat begon dicht te rijden. Hetgeen niemand voor mogelijk hield klaarde hij. Nadien profiteerde de andere renners van de situatie. Toon reed wel een sterke wedstrijd maar eindigde 11de, de winnaar was David Van de Poel.

Uitslag: 1: David van der Poel, 2: Mike Teunissen 3: Tim Merlier.

20121111-164754.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *