Wedstrijd – Koksijde

Bij de juniores is Thijs 11de geworden. Als je dan weet dat er 56 vertrekkenden waren dan is dat een prachtprestatie! Na een goeie start zag hij al snel kans om naar voren te komen. Een poosje hing hij zelfs op de zesde plaats maar kwam ten val. Hij was eerste Belg van de B selectie. Het was fijn om hem voor de eerste keer in de Belgische kleuren te zien rijden!

Uitslag Juniores: 1: Mathieu van der Poel , 2: Quinten Hermans , 3: Martijn Budding, 11: Thijs Aerts.

Toon die ook bij de B ploeg was geselecteerd, maar dan wel bij de beloften natuurlijk, en ook achteraan moest vertrekken, deed het ook erg goed in deze wereldbeker-wedstrijd. Hij moest het hele peloton voorbij wat hem grotendeels ook lukte. Al werd hij lange tijd opgehouden door tragere renners die voor hem reden en je moet dan gewoon wachten tot de mogelijkheid zich aandient om voorbij te kunnen gaan. Het duinenparcours zorgde ervoor dat zowat iedereen van het zand heeft geproefd, zo ook Toon. Hij werd uiteindelijk knap 12de en heeft daarmee ook welverdiende punten te pakken wat hem al een kleine verbetering geeft in de toekomstige startposities.

Uitslag Beloften: 1: Wietse Bosmans, 2: Michiel van der Heijden, 3: Wout Van Aert, 12: Toon Aerts.

6 gedachten over “Wedstrijd – Koksijde

  1. Sterk gedaan van jullie bijde en als 1ste van de B selectie dan wordt dat binnenkort een verdiende A selectie he. dikke proficiat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *