Wedstrijd – Gieten NL

De superprestigewedstrijd in Nederlandse Gieten is een weidecross. Het was een flinke verplaatsing naar Friesland en na de zware wedstrijd in het Koksijdse zand gisteren was het niet vanzelfsprekend dat Toon vandaag weer zo’n topprestatie zou kunnen leveren. Maar hij deed dat wel. Hij startte op de derde rij en kon bij de start al verschillende plaatsen opschuiven door een valpartij in de startzone die hij kon ontwijken. De eerste ronde vertoefde hij op een vijftiende plaats. Hij voelde dat een groffere band in plaats van de Grifo’s achteraan beter zou zijn. Na een wissel in de materiaalzone begon hij in de felle wind aan een inhaalrace. Hij eindigde in een sprintje met Gianni Vermeersch op een schitterende zesde plaats.

Uitslag Beloften: 1: Wout Van Aert, 2: Jens Adams, 3: Wietse Bosmans, 6: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *