Wedstrijd – Leuven

Het militaire domein in Heverlee was het decor voor de vierde Soudal-cross. Beloften en elites reden samen op een parcours dat gekenmerkt was door bottleneck-passages. Beklimmingen en toch wel gevaarlijke afdalingen waar je braafjes je beurt moest afwachten. Als je achteraan in een groep zit verlies je zo telkens vele seconden. Een uitgerekt rennersveld was dan ook het gevolg. Op deze ouderwets zware omloop zijn er van de 51 vertrekkers uiteindelijk maar 44 aangekomen. Toon is 28st geworden en is gelukkig zonder al te veel kleerscheuren uit de wedstrijd gekomen, wetende dat hij afgelopen week nog met een griep opgescheept zat.

Thijs heeft vandaag niet gereden, hij leverde een wedstrijd met de schoolboeken.

Uitslag: 1: Niels Albert, 2: Kevin Pauwels, 3: Sven Nys.

1 gedachte op “Wedstrijd – Leuven

  1. En Thijs?? Kan je jouw wedsrtijd met je boeken wat te baas? Nog even en je bent er weer voor een tijdje vanaf!
    Jouw prestatie is ook weer goed hé Toon! Wat een parcour zeg! Goed gedaan!
    Carine en co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *