Wedstrijd – Heusen-Zolder

Het circuit van Terlaemen was vandaag niet voor de formule 1 bolides maar wel voor de betere crossfiets. Bij de juniores was Thijs redelijk goed weg. De lange startstrook zorgde ervoor dat ze met een sprintsnelheid naar de eerste bocht vlogen, nadien was het parcours eerder smal. De hele wedstrijd schommelde hij net onder de top tien. Enkele valpartijen zorgden ervoor dat hij uiteindelijk 16de werd en 4de Belg.

Uitslag Juniores: 1: Mathieu van der Poel, 2: Logan Owen, 3: Martijn Budding.

Bij de beloften was Toon dan weer minder goed uit het vertrekgedrum gekomen en kwam de eerste ronde niet verder dan een twintigste plaats. Hij haakte met zijn rem in een voorganger zijn wiel omdat die eerder van zijn fiets sprong. Kortom, in de beginfase van de wedstrijd liep het dus wat mis en hij kon dit nadien niet helemaal meer rechtzetten, maar eindigde nog wel 15de.

Uitslag Beloften: 1: Wietse Bosmans, 2: Corné van Kessel, 3: Wout Van Aert.

thijs-aerts-zolder-7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *