Wedstrijd – Loenhout

Het was droog in Loenhout en dat wilde zeggen dat het parcours er beter bij lag dan voorzien waardoor er bijna overal gefietst kon worden. Dat in tegenstelling tot de profs die net voor hun vertrek een fikse regenbij op hun dak kregen waardoor de situatie wel omgevormd werd tot een modderpoel.

Bij de juniores reed Thijs een hele goeie en constante wedstrijd. Omdat de buitenlandse ploegen deze dagen heel sterk vertegenwoordigd zijn wil dat zeggen dat de concurrentie zwaar is. Hij eindigde achtste, maar was wel de tweede Belg.

Uitslag Juniores 1: Mathieu van der Poel, 2: Logan Owen, 3: Curtis White, 8: Thijs Aerts

thijs-aerts-loenhout-1

Toon liet bij de beloften even weten dat hij er was. Al stond hij niet vooraan in startpositie, hij wist zich toch langs de rechterkant een weg naar voren te banen zodat hij als vierde door de eerste bocht kon. Wout Van Aert kwam ongelukkig in het decor terecht en er ontstond een kopgroep met Wietse Bosmans, Tim Merlier, Gert-Jan Bosman, Stan Godrie en Toon. Het ging hard, met Toon die regelmatig het initiatief nam en aan de leiding fietste. In de voorlaatste ronde ging Bosmans versnellen en nam Van Kessel mee. Bosmans maakte in de laatste ronde nog een slipper, kon nog terugkomen, maar verloor uiteindelijk in de sprint van Van Kessel.  Bij de achtervolgers was ondertussen Wout van Aert sterk terug gekomen om in de sprint voor de derde plaats Toon nog net voor te gaan. We hebben weer geweldige wedstrijden gezien!

Uitslag Beloften 1: Corné Van Kessel, 2: Wietse Bosmans, 3: Wout Van Aert, 4: Toon Aerts

toon-aerts-loenhout-2

toon-aerts-loenhout-1

6 gedachten over “Wedstrijd – Loenhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *