Wedstrijd – Baal

Na een nacht regen lag het parcours van de GP Sven Nys er loodzwaar bij. Thijs was goed mee weg bij de juniores maar het snelle tempo vooraan was vandaag iets te snel. Hij eindigde twaalfde.

Uitslag Juniores: 1: Mathieu van der Poel, 2: Yannick Peeters, 3: Quinten Hermans.

Ook Toon ging bij de beloften goed van start maar werd opgehouden bij een wegoversteek en viel terug naar de twintigste positie. Hij reed opmerkelijk goed en had maar een dikke halve ronde nodig om naar de kopgroep te rijden. Op een gegeven moment reed hij in derde positie. Nadien viel het allemaal een beetje stil, kon hij wat recupereren van zijn krachtsinspanning en kwam hij door op plaats tien. In de derdelaatste ronde kwam hij op zijn tweede adem terug tot plaats vijf toen de tube van zijn wiel vloog. Het was zo’n tweehonderd meter voorbij de finish op zowat het verste afgelegen punt van de materiaalpost. “Over and out” was het verdict, heel spijtig maar dat hoort nu jammer genoeg ook bij cyclocross.

Uitslag Beloften: 1: Wietse Bosmans, 2: Gianni Vermeersh, 3: Corné van Kessel.

2 gedachten over “Wedstrijd – Baal

  1. Allé mannen, na de drukke agenda van het eindejaar, nu goed recuperen. En veel succes binnen een dikke week op het BK.

    • De eerste reactie staat op mijn naam, maar ik heb deze niet geschreven. Maar ik ga wel akkoord. Goed rusten en hop naar het BK.
      Groetjes,
      T. Lies en N. Ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *