Wedstrijd – BK Mol – Beloften

In een koud maar zonnig Mol lag het Zilvermeer te schitteren met een crossparcours aan zijn oever. Bij de beloften stond Toon aan de start in het midden op de tweede rij. Het was een bliksemsnelle start waar het drummen was voor de eerste bocht. Laurens Sweeck nam in de eerste ronde een voorsprong toen hij de materiaalpost uit kwam rijden in de zandstrook en hij zou de hele wedstrijd die leiderspositie niet meer afgeven. Achter hem was het Gianni Vermeersch die verwoede pogingen deed om het gat te dichten maar hij slaagde daar niet in.  Toon volgde samen met Soete en Van Aert die beurtelings demarreerden. Toon reed een onwaarschijnlijk sterke wedstrijd en counterde elke aanval van de twee Fidea’s. Pas in de laatse ronde slaagde Wout van Aert erin om weg te springen. In de laatste rechte lijn kwam Dieter Sweeck en Daan Soete de uitgebluste Toon nog net voorbij. Het was heel sterk wat Toon vandaag liet zien. Proficiat voor Laurens Sweeck, zijn ploegmaat, die de nieuwe Belgische Kampioen is geworden.

Uitslag Beloften: 1: Laurens Sweeck, 2 Gianni Vermeersch, 3: Wout Van Aert, 4: Dieter Sweeck 5: Daan Soete 6: Toon Aerts.Toon_Aerts_BK-Mol_1

Toon_Aerts_BK-Mol_3

Toon_Aerts_BK-Mol_4

Toon_Aerts_BK-Mol_2

4 gedachten over “Wedstrijd – BK Mol – Beloften

  1. Amai Toon, hoe spannend. Ons vake, ons Greet en Marc, nonkel Ben en ik hebben voor de tv hard gesupporterd. Knap gedaan!

  2. Knap werk Toon.
    Was leuk om eens zoveel van je te zien op Tv.
    En nu hopen op een selectie voor de wereldbeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *