Wedstrijd – Eeklo

Een overwinning voor Thijs! Hij kon op de eerste rij starten en pakte meteen de koppositie. Het was de hele wedstrijd spannend doordat Jonas Degroote achter hem bleef hengelen op zo’n 20 meter. Op het stuk asfalt haalde hij telkens enkele meters in maar die verloor hij weer in het veld. Thijs gaf alles en kon zijn kleine voorsprong behouden tot aan de eindmeet. Dikke proficiat Thijs!!

Uitslag: 1: Thijs Aerts, 2: Jonas Degroote, 3: Mathias Cleppe

Toon startte vandaag bij de elites. Zoals gebruikelijk kom je dan vanachter te staan aan de startlijn. Net na de start was er een bocht van 180° waar Klaas Vanthourenhout onderuitging. Toon zat bij de achteropkomende renners, moest in de remmen en wachten om verder te kunnen. Dat betekende dat hij bij de laatsten in het veld kon. De achtervolging moest dus ingezet worden. Hij ging goed van groep naar groep waardoor hij op een tiende plaats ging rijden. Het had hem veel kracht en energie gekost en als je weet dat er toen nog drie rondes gereden moesten worden bleef het de vraag of hij het tempo kon volhouden op dit snelle parcours. Hij bleek toch goed stand te kunnen houden, al moest hij nog enkele plaatsen vrijgeven. Toon eindigde uiteindelijk op de 15de plaats wat een schitterende prestatie is als belofte tussen de profs.

Uitslag Elites: 1: Sven Nys, 2: Marcel Meisen, 3: Martin Bina

3 gedachten over “Wedstrijd – Eeklo

  1. Proficiat Thyssen en natuurlijk ook knap van Toon
    We kijken al uit naar volgend seizoen
    Eerst volgende week nog alles geven

  2. Dat is weeral een knappe prestatie, jongens!!! Een dikke proficiat!! ZOndag zullen er weer veel supporters zijn voor jullie!! Tot dan!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *