Wedstrijd – Oostmalle

We melden dat Thijs een buitengewone wedstrijd heeft gereden en opnieuw als derde is geëindigd. Met van der Poel voorop en Budding in de achtervolging was het spectaculair hoe Thijs in de laatste ronde Goosens en Caluwé nog opraapte en hoe hij in de laatste rechte lijn de spannende sprint voor de derde plaats won.

Uitslag juniores: 1: Mathieu van der Poel, 2: Martijn Budding, 3: Thijs Aerts.

Toon was bij de beloften slecht weg en vond niet onmiddellijk het goede spoor. Op het besneeuwde parcours was het bijzonder moeilijk om van achter terug te komen. Hij eindigde veertiende. Maar we mogen zeker zijn resultaat van de dag voordien in Lebbeke, waar hij een vijfde plaats bij de profs behaalde, niet vergeten.

Uitslag beloften: 1: Wout Van Aert, 2: Laurens Sweeck, 3: Corné van Kessel.

Bij het einde van het seizoen mogen we toch wel vaststelllen dat ze het geweldig hebben gedaan en kijken we al uit naar de toekomst!

3 gedachten over “Wedstrijd – Oostmalle

  1. Doe zo verder jongens jullie zijn heel goed bezig,en kan alleen maar verbeteren volgend seizoen,toch hoop ik jullie meer mee te volgen.Ga er mijn uiterste best voor doen van zoveel mogelijk te komen supporteren.Groetjes en tot dan.

  2. Knap seizoen gereden mannen
    Proficiat
    We kijken al uit naar volgend seizoen
    Verzorg je goed en het komt in orde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *