Wedstrijd: Ronde van Namen

We melden dat Toon bijzonder goed presteert in deze vijfdaagse rittenwedstrijd. Vandaag was het de vierde etappe. Een rit van 143km, die ging van Vresse-sur-Semois naar Bièvre met 2 beklimmingen van eerste categorie. Na 10km was er drie man weg. Toon zette samen met Massimo Morabito en Jean-Albert Carnevali de achtervolging in. Door deze sterke prestatie konden ze aansluiten bij de kopgroep die vanaf toen uit 6 man bestond. Het ging er nog even om spannen maar uiteindelijk hielden ze 40 seconden voorsprong over aan de meet. David Desmecht (EFC-Omega Pharma-Quick Step) kon op het laatste moment nog wegrijden uit de kopgroep en werd de winnaar. Xandro Meurisse (Lotto-Belisol) werd tweede en Toon (Crelan-KDL) werd schitterend derde. In het jongerenklassement staat hij nu op de 8ste plaats.

toon-aerts-namen

toon-aerts-namen2

3 gedachten over “Wedstrijd: Ronde van Namen

  1. Zeer knap gereden na de zeer zware ritten van de de voorbije dagen
    dat belooft voor het cross seizoen knap gedaan TOON

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *