Wedstrijd – Erpe-Mere

De twaalfde editie van de Steenbergcross was de eerste wedstrijd van het seizoen. Door de regen van de afgelopen dagen was het een zwaar parcours.

Toon mocht pas laat naar de startlijn en kon niet onmiddellijk opschuiven. Toch kon hij na een halve ronde plotselling enkele plaatsen goedmaken en beginnen opschuiven. Na een valpartij en een losgekomen tube, kwam Toon in zijn ritme en reed hij naar de 22ste plaats. Doel vandaag was een zoektocht naar het goede crossgevoel en dat gevoel heeft Toon gevonden. Hij kijkt met een goed oog op de volgende crossen!

Thijs was een ander paar mouwen. Na een zeer vlotte start, had hij in de eerste ronde een gaatje geslagen op de andere juniores. Op aanraden van broer Toon en vader Raf bleef Thijs toch zijn eigen tempo rijden en niets op te blazen. Zo kwamen Yannick Peeters en Thomas Joseph aansluiten. Peeters plaatste meteen een versnelling, Joseph moest terug lossen. Thijs deed zijn uiterste best en dit was meer dan voldoende om zijn positie te houden. Peeters won en Stijn Caluwe kon na pech van Joseph nog 3de worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *