Wedstrijd – Laarne

Op het snelle, bochtige parcours nam Toon een goede start en hij draaide rond de 15de positie het veld in. Na een zeer snelle eerste ronde zat hij nog mee in de voorste gelederen tot hij hard onderuit schoof. Door de hoge snelheid verloor hij meteen vele plaatsen en kostbare tijd. Toon moest door de valpartij ook van fiets wisselen en enkele ronden later moest dit opnieuw gebeuren omdat hij het goede gevoel niet te pakken kreeg met deze tuben. Hij sprong op een ander vehikel, maar terugkomen zat er niet in. Toon beëindigde de wedstrijd als twintigste en verlangt de komende weken naar regen, zodat de omlopen zwaarder en trager worden. Volgende week komt hij aan de start van de eerste beloftencross in Ronse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *