Wedstrijd – Valkenburg

Thijs kon vanop de eerste rij van start gaan en pakte meteen de koppositie. Hij kon dit volhouden tot de tweede ronde waarna hij na enkele foutjes wat terugzakte. Nadien moest Thijs stevig in de remmen door vallende renners waardoor hij verder naar achter zakte. Uiteindelijk eindigde hij 11de wat op dit hoogste niveau nog niet eens zo slecht is.

Toon startte heel wat minder. Door het gewriemel in de eerste bochten verloor hij vele plaatsen, kwam de eerste ronde ver naar achter door en kon niet meteen opschuiven. Zijn versnellingsapparaat kreeg daarbovenop nog een klap doordat hij van achter aangereden werd. Na een fietswissel was het moeilijk om op het snelle parcours nog vele plaatsen goed te maken. Ook merkte hij dat hij een mindere dag had en kwam nooit echt in zijn ritme. Hij kwam dan ook pas op de 27ste plaats aan. We weten dat er nog mooie wedstrijden aankomen en dat Toon zijn lievelingsweer in aantocht is.

thijsinderemmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *