Wedstrijd – Ruddervoorde

Thijs nam bij de junioren meteen de kopstart maar kon na 200 meter in het veld al van fiets wisselen. Hij wilde andere tuben en verloor hierdoor enkele plaatsen. Gelukkig zat hij meteen in zijn ritme. De eerste passage aan de aankomst zat hij in derde stelling. Niet veel later volgde Thijs op een 20-tal seconden van Yannick Peeters die de overwinning nam. Thijs kon op een mooi tempo de wedstrijd uitrijden met een mooie voorsprong op Stijn Caluwe die derde werd. Wederom een podiumplaats!

Zie ook artikel op de YTFCT site: Thijs Aerts meteen tweede in zijn nieuwe YTFCT-outfit.

Toon nam de beste start uit zijn belofteperiode. Als 5de door de bocht. Dit getuigt van hard werk de afgelopen weken en maanden! Na de eerste bocht was de feestvreugde echter weg toen Toon opgehouden werd door een valpartij. Vanuit 27ste positie reed hij op zijn eigen tempo de wedstrijd uit. In de voorbereiding op de sprint voor plaats 12 reed Toon zijn tube van de velg. Na een mooie inhaalrace werd hij 13de, uitkijken naar de komende weken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *