Wedstrijd – Koppenbergcross

Toon kwam als beste uit de tumultueuze start en reed als eerste het veld in. Uit de ervaring van de vorige jaren wist hij dat dit een parcours is om te doseren. In de kopgroep liep het na een halve ronde fout toen hij in de kant werd geduwd zodat hij de helling al lopend op moest. Hij viel terug van een zesde naar de twintigste plaats. Zijn sterke inhaalcapaciteiten moesten worden bovengehaald om de achterstand in te halen. Stelselmatig won hij plaatsen en straalde hij strijdlust uit. Uiteindelijk kwam hij terecht op een zevende plaats. Nu bekomen en zondag richting Zonhoven.

1 gedachte op “Wedstrijd – Koppenbergcross

  1. Goed gedaan Toon! De pech met duwers en vallers in jouw nadeel blijft je achtervolgen! Maar zoals in het verslag staat: Kan jij die achterstaand perfect terug goed maken!
    Proficiat!!
    Carine en co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *