Wedstrijd – Hamme-Zogge

Thijs nam een snelle start en reed de eerste halve ronde aan kop. Nadien kreeg hij een terugval mede door een fiets met een berg modder eraan en een keertje te weinig te wisselen. De laatste rondes kon hij wel standhouden op een tiende plaats.

Bij Toon ging het bij de beloften ook niet echt voor de wind. Hij was niet goed weg bij de start en onmiddellijk waren de beteren een eind voorop. Hij geraakte niet goed op dreef en verloor al snel vele plaatsen. Het ging pas beter half wedstrijd toen het begon te regenen en hagelen maar de achterstand was al te groot om nog brokken te maken. Toon was dan ook enorm teleurgesteld dat hij niet verder dan een zestiende plaats geraakte.

1 gedachte op “Wedstrijd – Hamme-Zogge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *