Wedstrijd – Asper-Gavere

Thijs bij de junioren heeft lang op de tweede plaats gereden achter Yannick Peeters. Jammer genoeg kreeg Thijs problemen met zijn schoenplaatjes waar steentjes inzaten, waardoor hij moeite had om in zijn klikpedaal te geraken. In de laatste ronde ging hij nog in de materiaalpost en Gianni Van Donink niet met als gevolg dat deze de tweede plaats kon innemen.  Thijs was wel heel blij met zijn derde plaats.

Lees ook: Lift van Thijs Aerts trekt weer omhoog.

Ook Toon heeft een schitterende wedstrijd gereden en is zesde geworden in een spannende en zware wedstrijd. In het begin fietste hij een poos op de derde plaats en kreeg nadien af te rekenen met de toppers die minder goed waren gestart en hem nadien het vuur aan de schenen legde. Hij had het gevoel dat hij een constante snelheid kon blijven trappen zonder zijn motor op te blazen. Het lukte hem om een zesde plaats te behouden wat een prachtprestatie is.

Lees ook: Toon Aerts (6de) kan zijn ding doen in Asper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *