Wedstrijd – Koksijde

Een dagje Koksijde werd voor de supporters, die met een volle  bus waren afgezakt naar de kust, een ongeloflijk fijne belevenis. Ze zagen hun favorieten een paar formidabele wedstrijden neerzetten.

Thijs kwam een beetje minder uit de vertrekzone maar pikte ronde na ronde, als een echte duinenkliever, enkele posities in. Hij fietste van een zestiende plaats bij het vertrek naar een twee plaats in de laatste ronde. Het was pas op het laatste moment dat Yannick Peeters een buitenadem geraakte Thijs kon voorbijglippen. Thijs werd bekroond voor zijn uitstekende wedstrijd met een derde plaats.

Toon mocht het stellen met een selectie in de B-ploeg en moest zodoende achteraan starten. Wat op zich al een achterstand van minimum dertig seconden oplevert ten opzichte van de eersten. Maar kom, we kennen Toon, hij laat het niet aan zijn hart komen en vecht voor elke plaats. Zo ook deze keer. Als voorlaatste dook hij het zandparcours op en eindigde ook mede dankzij zijn voortreffelijk loopwerk op een zeer verdienstelijke tiende plaats.

Dat de aanwezigheid en de aanmoedigingen van de vele T&T supporters meehielpen om de mannen een extra energiestoot te geven is niet ongemerkt voorbijgegaan. Toon twitterde na de wedstrijd: Bende gekke supporters gezien in Koksijde! Was super aanmoedigend! Die bus mag vaker rijden! #wielervriendenwilliamsplace #supportersclub

bus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *