Wedstrijd – Gieten

Na een korte nacht en vele kilometers rijden kwam men terecht op een kort en snel zandparcours. Het was er koud maar dat kon de pret niet drukken.

Bij de junioren was Thijs met de kopgroep goed weg en nam al snel het initiatief, trok door en kwam op kop. Yannick Peeters kreeg dat in de gaten en liet dat natuurlijk niet gebeuren. Met z’n twee reden ze het grootste deel van de wedstrijd rond maar uiteindelijk moest hij Yannick Peeters laten gaan. Thijs reed alweer een dijk van een wedstrijd en werd schitterend tweede!

Lees ook: Thijs na derde in Koksijde nu tweede in Gieten.

Toon was heel goed weg en kwam als derde in het veld. Er vormde zich een grote kopgroep die de rondjes tegen een zeer hoog tempo aflegde. Hij reed goed mee vooraan zowat rond de vierde – vijfde plaats. Het was zwaar en uitputtend maar hij hield goed stand al moest hij enkele renners laten voorgaan toen hij samen met de hele groep over de meet kwam. Van De Poel en Yorben Van Tichelt waren wel al voorop. Met een twaalfde plaats en vooral een goed gevoel voor wat komen gaat is er nu eerst tijd voor een weekje stage in Mallorca met de ploeg. Het is hem gegund.

Het was een succesvol weekend met mooie momenten. Ze gaan zich nu voorbereiden op de zware decembermaand waar ze naar uitkijken en enorm veel zin in hebben.

Hieronder: Thijs met bloemen.

thijsbloemen

4 gedachten over “Wedstrijd – Gieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *