Wedstrijden – Vorselaar

Thijs voelde zich in zijn sas op dit snel en technisch parcours. Het werd al vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk dat hij het voor het zeggen zou hebben vandaag. Hij probeerde zijn krachten nog wat te doseren maar op het einde van de tweede ronde reed hij toch weg van de rest. Uiteindelijk kwam hij als overwinnaar over de meet met meer dan een minuut voorsprong op de tweede. Thijs stond te glunderen op de hoogste trede van het podium met zijn gebruikelijke glimlach. Mooi om zien.

Toon deed het ook niet slecht op het Provinciaal Kampioenschap, al was dit parcours niet echt voor hem gemaakt. Dat het vooral snel ging was al te zien bij de start. Op de brede dreef kregen we als start een massasprint. Ze vlogen voorbij en Toon kwam bij de tien eersten in het veld. Voor hem  scheurde het uiteen waarna een kopgroep van vier man ontstond. Het werd van toen af achtervolgen wat met de vele korte bochten niet zo simpel was. Hij verdedigde zich kranig en behaalde een mooie zesde plaats.

Thijs straalt:

thijsvorselaar

Toon in actie:

toonvorselaar

1 gedachte op “Wedstrijden – Vorselaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *