Foto’s – Vorselaar

Wat hadden we een fijne dag in Vorselaar dankzij de harde werkers die Toon en Thijs heten. Thijs had voor de gelegenheid de concurrentie thuis gelaten zodat we de spreekwoorden “Met twee vingers in de neus” en “Op één been” konden gebruiken. Hij won dan ook met gemak. Toon daarentegen had zijn grote rivalen wel meegebracht. Het werd een snelle wedstrijd op een droog en technisch parcours. Alhoewel hij meer houdt van het zware modderwerk was het geweldig om te zien hoe hij knokte voor elke plaats. Ze waren met de fiets van Rijkevorsel naar Vorselaar gekomen en ze reden zo ook weer terug, maar dan wel met lichtjes. Ja, ze fietsen graag, en wat zijn het fantastische kerels!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *