Bericht van de supportersclub:

Beste wielerfanaten,

Er is een warme interesse ontstaan voor de aankoop van jassen, bedrukt met dezelfde knappe afbeelding en tekst zoals op de polo’s. logoDe supporters die erbij waren tijdens de busrit naar de wereldbeker in Koksijde hebben ze reeds gezien toen ze exclusief geshowd werden door een knappe verschijning in de middengang.

Ze zijn van het merk Hummel, de kleur is zwart, zijn regenbestendig en verkrijgbaar in twee modellen:

Model 1: ALL SEASON WINTERJAS (met kap in kraag)

Model 2: SOFTSHELL

We willen de bestelling zo snel mogelijk rond krijgen aangezien de levertermijn drie weken is. Vandaar dat we zo vlug mogelijk twee pasdagen hebben voorzien in de William’s Place te Rijkevorsel.

27 december (dag vd cyclocross in Loenhout) : tussen 10 en 11u30 in de WP (Toon start om 12 uur in Loenhout) en op 28 december : tussen 10 – 17u.

Je kan contant betalen bij het passen of per overschrijving uiterlijk tot 3 januariOp 6 januari wordt de bestelling doorgegeven en niet betaald wil zeggen: geen jas.

Vervolgens een warme oproep naar iedereen die van de “koers” houdt : ook niet- leden mogen een jas komen passen en bestellen!  Des te meer jassen er gedragen worden, des te leuker voor “onze renners”

Het bestuur wil hierbij iedereen een gezellige en warme KERST toewensen!

Wielervrienden William’s Place.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *