Wedstrijd – Diegem

De toprenners bij de beloften zijn momenteel aan mekaar gewaagd. Vandaar dat we, op deze toch wel zware omloop, een enorm spannende wedstrijd hebben gezien. Dat Toon   bij die topgroep hoort is wel duidelijk. Hij startte goed en was mee voorin waar hij op volle kracht meevocht in de kop van de wedstrijd. In de derde ronde kwam hij ten val toen Tim Merlier voor hem onderuit ging. Met een piepend en slijpend wiel moest hij verder naar de materiaalpost voor een andere fiets. Jens Adams was ondertussen voorop gaan rijden. De achtervolgende groep kwam terug bij elkaar waar Toon op een indrukwekkende manier terug naartoe reed. Toon viel aan, Wout Van Aert ging in de achtervolging en passeerde met Mathieu van der Poel. Mathieu ging door en reed Wout naar een tweede plaats. Laurens Sweeck werd derde voor David van der Poel, Yorben Van Tichelt en Tim Merlier. Toon werd zevende. Hij kan al terugkijken op een reeks sterke wedstrijden waar hij nooit buiten de top tien eindigde.

1 gedachte op “Wedstrijd – Diegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *