Wedstrijd – BK Junioren – Waregem

Na een regenachtige nacht klaarde het op en ging de zon schijnen over het parcours van het Belgische Kampioenschap in Waregem. Er was minder slijk dan verwacht op de toch wel attractieve omloop. Thijs zijn vertrek was snel, hij kwam als eerste aan de zandbak en reed er prompt los door terwijl de anderen van de fiets stapten. Het resulteerde al onmiddellijk in enkele seconden voorsprong. Daar hij wist dat dit onmogelijk een volledige wedstrijd vol te houden was temporiseerde hij. Yannick Peeters was al op komst en nam de leiding, Thijs volgde samen met Eli Iserbyt. Eli ging door toen Yannick een lekke band kreeg, Thijs volgde op de derde plaats. Deze situatie bleef zo tot de finish. Thijs reed een geweldig sterke wedstrijd en is de trotse bezitter van een bronzen medaille!

Uitslag: 1 Eli Iserbyt, 2 Yannick Peeters, 3 Thijs Aerts

Thijs-Aerts-BK-Waregem-4

Thijs-Aerts-BK-Waregem-5

Thijs-Aerts-BK-Waregem-2

Thijs-Aerts-BK-Waregem-1

9 gedachten over “Wedstrijd – BK Junioren – Waregem

  1. Toon en Thijs,
    beiden een dikke proficiat voor jullie knappe prestaties, vooral jullie klieven door de zandbak maakte indruk. Hou deze vorm nog enkele weken vol!

  2. Wat een knappe resultaten, van deze 2 broers hebben we het laatste nog niet gezien, we kijken met spanning uit naar de komende weken ! Veel succes alvast,
    Els & Dirk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *