Wedstrijd – BK Beloften – Waregem

Wat een bewogen en spannende wedstrijd kregen we te zien aan de Gaverbeek. Met de zon in de lucht, een massa volk en een uitgelaten sfeer was het na een valse start, waar het laatste woord nog niet van gezegd is, de beurt aan de beloften. Het begin van  de wedstrijd werd vooral bepaald door Vermeersch, Sweeck, Jens Adams en Toon. Terwijl de meeste renners niet tot het einde van de zandbak konden rijden was dat voor Toon geen probleem. Het was  de ideale plek om achterstand weg te werken die hij opliep door een val, een mindergoede wissel en zelfs een lekke band.

Uiteindelijk geraakte Jens Adams weg met op enkele seconden Toon achter hem. Het werd een strijd om je nagels op kapot te bijten. Het was weer de zandstrook die Toon in de mogelijkheid bracht om Jens in te halen. Op dat moment plaatste deze een aanval waar Toon niet onmiddellijk een antwoord op had. Jens Adams werd de nieuwe Belgische kampioen met een ongelofelijk  strijdlustige Toon op een zeer gewaardeerde tweede plaats. De broers uit Rijkevorsel fietsten dit weekend zo maar even zilver en brons bij elkaar!

Toon-Aerts-bk-waregem-eug3

Toon-Aerts-bk-waregem-eug4

Toon-Aerts-bk-waregem-eug1

Toon-Aerts-bk-waregem-eug5

4 gedachten over “Wedstrijd – BK Beloften – Waregem

  1. Als voorzitter van de sportraad wil ik jullie een dikke proficiat wensen met jullie podiumplaatsen op het BK in Waregem. Thijs brons, Toon zilver. Tweemaal eremetaal ten huize Aerts. Geniet er van !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *