Wedstrijd – WK Hoogerheide Beloften

Door de overwinningsroes als gevolg van de wereldtitel van Thijs op zaterdag was het de kunst van Toon om zich te blijven concentreren op zijn wedstrijd. De broers gaan daar perfect mee om. Het wederzijds respect is erg groot en dat siert ze.

Toon was ongelofelijk goed weg en reed het grootste deel van de eerste ronde op kop met een kleine voorsprong. De Nederlandse renners moesten al meteen in de achtervolging. Toen het gat was gedicht reed Wout Van Aert weg en deed Toon afstopwerk. Vantourenhout ging weg en weer was het meestal Toon die het hek dicht hield. Het werd een strijd voor de derde plaats op het scherp van de snede tot Mathieu Van Der Poel zijn tweede adem vond en er vandoor ging. Toon werd vijfde op een manier waar iedereen vol lof over was. Hij staat dan niet op het podium maar heeft door zijn subliem ploegenspel de sympathie van heel cyclocross minnend België gewonnen. Misschien is dat wel meer waard dan een medaille! Knap werk Toon!

Toon-Aerts-WK-Hoogerheide-2a

Toon-Aerts-WK-Hoogerheide-1a

1 gedachte op “Wedstrijd – WK Hoogerheide Beloften

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *