Wedstrijd – Lille

Na een nachtje regen was het gelukkig wat geminderd bij de start van de junioren. Thijs reed voor het eerst in zijn nieuwe wereldkampioenentrui en op zijn nieuwe WK-fiets. Een sterke Yannick Peeters reed al vanaf het begin weg met Thijs achter hem op zowat een halve mintuut. Het zou zo blijven tot de finish. De derde plaats werd in de sprint beslist, Jelle Schuermans haalde het voor Eli Yserbyt.

Bij de beloften stond er geen maat op Wout Van Aert. Hij vertrok en bleef de hele wedstrijd  op kop met een ruime voorsprong. Achter hem zagen we een strijdlustige Toon die zich weerde. Mathieu van der Poel kon weggeraken. Het werd opnieuw een zeer spannende strijd voor de derde plaats met Toon en Laurens Sweeck. Beide maakte af en toe een schuiver en het was een foutje in de laatste ronde dat Toon weerhield van een derde plaats. Toon reed weer een bijzonder sterke wedstrijd.

ThijsAerts-Lille-01
ToonAerts-Lille-01
ToonAerts-Lille-02

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *