Wedstrijd – Hoogstraten

Het nieuwe parcours aan de veiling van Hoogstraten werd na de vele regen van de afgelopen dagen het decor voor een loodzware moddercross voor de allersterksten.

Bij de start van de junioren was het de Zwitser Johan Jacobs die verrassend goed weg was. Het duurde echter niet lang voordat Yannick Peeters hem passeerde. Achter het tweetal werd het een spannende strijd voor de derde plaats die in de laatste ronde werd beslecht ten voordele van Thijs. Alweer een mooie podiumplaats in zijn schitterende wereldkampioenentrui.

Toon was na zijn vierde plaats in Lille extra gemotiveerd was om het in de Aardbeiencross beter te doen. Half Rijkevorsel was ondertussen afgezakt naar het naastliggende Hoogstraten om de Aertskes aan het werk te zien. Toon knalde vanaf de start en zou dat op een briljante manier een dikke drie ronden volhouden. Michael Vantourenhout kwam terug met in zijn wiel Wout Van Aert die de rol van afstopper vervulde. Toen ze bij Toon kwamen was het de beurt aan Wout om ervandoor te gaan. Michael had er niet onmiddellijk een antwoord op. Voor Toon het moment om even op adem te komen. Uiteindelijk slaagde Toon erin om Michael achter zich te laten en werd hij tweede. Beide broers hebben hun podiumplaats dan ook dubbel en dik verdiend!

ThijsPodium

ToonModder

1 gedachte op “Wedstrijd – Hoogstraten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *