Wedstrijd – Middelkerke

Thijs vertrok bij de junioren op kop en deed een poosje mee in de kopgroep. Een sterke Johan Jacobs kwam aansluiten. Peeters, Iserbyt en Goosens trokken door en Thijs kwam wat achterop. Yannick Peeters werd uitgeschakeld na een fout bij de wissel. Cobe Goosens werd derde na Iserbyt en de winnaar werd Johan Jacobs. Thijs viel deze keer met zijn vierde plaats net naast het podium. In de eindstand van de Superprestige bij de junioren behaalde hij uiteindelijk een mooie derde plaats.

Bij de beloften was Toon weer één van de smaakmakers van een spannende wedstrijd. Van bij de start reed hij aan de leiding maar nadien kwamen Wout van Aert en Michael Vanthourenhout aansluiten. Indien Toon voor Tim Merlier eindigde kon hij een plaatsje opschuiven in de eindstand van de Superprestige. Het werd daarom extra spannend toen Merlier in het wiel van Toon kwam. Het parcours werd spiegelglad door een heuse wolkbreuk en Toon kon Merlier achter hem houden. Een zeer tevreden Toon werd op een bijzonder knappe manier derde en kwam zodoende op de vierde plaats in de eindstand van de Superprestige bij de beloften.

Thijs-Aerts-Middelkerke-Wissel

Thijs-Aerts-Middelkerke-1

Toon-Aerts-Middelkerke-1

Toon-Aerts-Middelkerke-balkskes

Toon-Aerts-Middelkerke-podium

Paul-Raf-Middelkerke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *