Wedstrijd – Eeklo

Thijs heeft de wedstrijd bij de junioren gewonnen. Hij maakte het verschil doordat hij over de balkjes sprong en de anderen niet. De eerste overwinning in zijn mooie regenboogtruitje! Lees ook: Thijs Aerts in twee schijfjes naar zijn vijfde zege.

Toon behaalde in de  wedstrijd, beloften + elites, een buitengewone knappe vijfde plaats nadat hij een groot gedeelte van de wedstrijd mee voor de derde plaats had gereden. Tom Meeusen won voor Michael Vantourenhout, Wout Van Aert werd derde, Sven Vanthourenhout vierde, Toon vijfde en Sven Nys zesde. Lees ook: “Ik durfde niet van Sven lossen”

2 gedachten over “Wedstrijd – Eeklo

 1. Knappe prestaties van het weekend mannen
  Toon das wel kicken denk da ge de Nys voor zijt
  Volgende week nog uw best doen
  En jellie kunnen een zeer goed seizoen afsluiten
  Deze zomer altijd welkom bij ons int groepje
  Maar nie met ons spelen he

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *