Wedstrijd: Heistse Pijl

Er stonden in Heist-op-den-Berg 10 rondes van 17 km op het programma. Toon was mee weg in de kopgroep van 20 man met ondermeer Sven Vanthourenhout, Tom Boonen, Gert Dockx, Nicky Terpstra, Johan Vansummeren en Kenny Dehaes. Met een moordend tempo werden de ronden afgemaald. Terpstra trok de sprint aan voor Tom Boonen die voor de tweede keer op rij deze wedstrijd won. Toon presteerde prima en eindigde op een knappe tiende plaats. Na afloop moest hij samen met Tom Boonen naar de dopingcontrole. “Het was of Boonen niet had gekoerst. Zo fris zag hij eruit” zei Toon. Na de wedstrijd reed hij samen met een paar enthousiaste supporters nog 40 km naar huis, richting Rijkevorsel.

toonboonen

(foto: Bram van Lent)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *