Wedstrijd Erpe-Mere

Toon werd vandaag 5de in Erpe-Mere. Hiermee was hij eerste belofte tussen een pak goede profs. Hij had het geluk dat hij in het begin van de tweede ronde, toen het stil viel, wat kon opschuiven en kon aanklampen bij de eersten. Een voor een waren er renners in de kopgroep die moesten lossen en na een wedstrijd met zeer veel positiewisselingen, kwam Toon de voorlaatste ronde alleen te zitten op de 5de plek. Voor hem het sein om vol door te gaan. Hij slaagde in zijn opzet en begon het nieuwe seizoen met een sterke prestatie en een mooie ereplaats.

Thijs die als zeventienjarige voor het eerst een wedstrijd met de profs mocht rijden was blij om tussen zijn idolen te mogen fietsen. Zijn vertrek was zeer goed, echter na de tweede ronde bleek het voor hem wat zwaar te worden. Hij zakte naar achter terug, maar het was wel al fantastisch om hem als jonge kerel zo’n wedstrijd te zien rijden.

Erpe-MereThijs

Erpe-MereToon

paulenpaul

tikke

2 gedachten over “Wedstrijd Erpe-Mere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *