Wedstrijd: Toon – Neerpelt

Ook de tweede cross waar Toon dit seizoen aan de start kwam, moest hij opboksen tegen de top-profs. Hij nam een goede start en kwam de eerste meters in het veld door rond positie 15. Tijdens de dolle rit doorheen het bos leek Toon enkele keren te gaan kraken waardoor hij niet echt opschoof en hij meestal aan het staartje van de kopgroep bleef hangen. Toon kon dit achteraf toewijden aan enkele fouten die hij maakte. Ondanks dit moeilijke parcours, wat niet Toon’s specialiteit is, ging hij de laatste ronde in op plaats 9. Dit kon hij net niet vasthouden, maar met een 11de plaats kan hij erg tevreden zijn. Een getekend gezicht en een paar schrammen op de benen bewezen dat Toon zijn uiterste best had gedaan tijdens de eerste TV-Cross van het seizoen!

Foto: Michiel Hermans

Toon-Neerpelt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *