Wedstrijd: Ronse

De zonneschijn had het parcours wel wat doen opdrogen maar de cross bleef toch enorm zwaar met zijn steile hellingen en glibberige afdalingen.

Bij de start nam Toon de leiding en ging voor de tussensprint waar hij  Michael Vanthourenhout moest laten voorgaan. Met zijn tweede plaats had hij wel 10 seconden bonus te pakken. In een poging om Michael te volgen besefte hij dat het te veel krachten zou kosten. Zeker op een cross als deze waar recupereren bijna onmogelijk is.

Samen met Daan Soete maakte Toon een schuiver waardoor Laurens Sweeck afstand kon nemen in de strijd om de tweede plaats. In de laatste ronde kon Toon enkele seconden wegrijden van Daan. Hij hield vol en bemachtigde zo een knappe derde plaats.

Thijs verliet het veld omdat hij last ondervond van een kleine blessure die hij afgelopen week had opgelopen.

Toon Aerts Ronse

Toon Aerts Aankomst Ronse

Toon Aerts Podium Ronse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *