Wedstrijd: Valkenburg

Met zo’n tweeëntwintig graden werd Valkenburg een zomercross. Het parcours was op sommige plaatsen hard maar op de plaatsen waar de zon niet kwam, best wel vettig. Tel daarbij nog de steile hellingen met loszittende graszoden en afdalingen waar je acrobatische toeren moet uithalen om overeind te blijven, dan weet je dat het een zware cross was.

Toon was bij de verkenning al ten val gekomen en voelde bij de start van de wedstrijd dat het moeilijk zou worden. In de eerste ronde vielen er renners voor hem en werd hij opgehouden. Het was inhalen geblazen, wat op dit parcours enorm veel krachten kost. Ondanks deze pech deed hij toch lang mee voor een plaats bij de top tien. Uiteindelijk kwam hij uitgeput over de meet en eindigde hij twaalfde.

Hij had op zijn verjaardag best wel eens voor een verrassing willen zorgen en was dus wel wat teleurgesteld maar dat bewijst alleen maar zijn gedrevenheid en dat siert hem. Alle supporters en de hele crew wensen je van harte een hele gelukkige verjaardag man!!

Foto’s: Telenet-Fidea Cycling Team

Toon-Valkenburg1

Toon-Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *