Wedstrijd: Kruibeke

We konden Toon vanmiddag aan het werk zien op de eerste editie van de Polderscross. Het parcours lag er zeer nat bij met verschillende loopstroken waarvan 2 langere. Hij mocht vanop de eerste rij starten en nam plaats tussen Bart Wellens en Sven Nys. Dit gaf hem misschien wel de power die ervoor zorgde dat hij als eerste weg was en in de eerste ronde het pak leidde. Na enkele ronden moet Toon de rollen vooraan lossen en kwam hij op plaats 7 te zitten. Op twee ronden van einde kwam Wellens sterk opzetten. Toon moest hem laten gaan maar eindigde nog op een mooie 8ste plek. Een plaats waarmee hij tussen de profs toch best fier op mag zijn.

Hieronder de video van de Poldercross zoals je die kan vinden op de Veldritkrant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *