Wedstrijd: Ruddervoorde

Na het Duitse avontuur van gisteren, een lange reis terug naar België en een korte nacht hadden de mannen er toch wel zin in. Het was een technisch parcours met heel wat kortebochtenwerk, pittige heuvels, een zandbak, een kasseistrook en een bruggetje hier en een bruggetje daar.

Toon was de eerste ronde mooi mee weg maar ondervond al snel dat het lastig zou worden. Hij zag in de derde ronde het zand van dichterbij dan de bedoeling was doordat hij met volle snelheid in de zandbak reed en op een concurrent inreed. Hierdoor verloor hij  kostbare plekken alsook het goede ritme en kwam hij alleen te zitten op een achterstand. Het kostte Toon veel moeite om het helse tempo vol te houden, laat staan terug te komen. Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout reden de laatste ronden voorop met daarachter een groepje van vijf met in hun kielzog Toon op de achtste plaats. Dat zou uiteindelijk ook de eindstand worden. Achteraf voelde Toon zich niet zo goed. Laat ons hopen dat hij niet ziek aan het worden is.

Thijs reed een goede en constante wedstrijd. Zoals gebruikelijk startte hij achteraan maar slaagde er in om geleidelijk naar voren te schuiven. Hij reed vlot door de zandbak en raapte zo menig crosser op. De laatste ronden bleef hij zijn eigen tempo rijden en eindigde op de dertiende plaats.  Niet eens zo ver achter Toon. Hij mag dus zeer tevreden terugkijken op zijn weekend. De spierscheur van een paar weken geleden is al lang vergeten!

Toon Ruddervoorde

Toon in de wedstrijd in Ruddervoorde

Thijs Ruddervoorde

Thijs in de wedstrijd in Ruddervoorde

Toon en Thijs Ruddevoorde

Thijs en Toon tijdens de verkenning

Toon en Thijs Ruddervoorde2

Opwarming

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *