Wedstrijd: Niel

Toon reed vandaag de Jaarmarktcross in Niel. Een klassieker die dit jaar op een hertekend parcours verreden werd. Zijn start was goed en hij kon dan ook in de eerste ronde al opschuiven naar de voorste gelederen waar hij een halve ronde op de vierde plaats reed. Nadat enkele renners ervan door gingen, kreeg hij het na een 3-tal ronden wel zwaarder waardoor hij wat terugviel. Bij momenten was het een beetje sukkelen om recht te kunnen blijven op de schuine kanten. De ene ronde ging dit Toon al beter af dan de andere.  Vanuit de 17de positie kon hij in het laatste gedeelte van de wedstrijd nog terugvechten tot een 14de plek, wat zijn strijdlust bewijst. Laten we stellen dat Toon het best goed doet tussen de profs.

ToonAerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *