Wedstrijd: Milton Keynes (UK)

Op een mooi maar zwaar parcours, wat zelfs WK waardig is volgens Kris Wouters, is Toon 18de geworden op 2,06 minuten van de winnaar Kevin Pauwels. Het was een lastige wereldbekerwedstrijd tussen de beste profs. Dat maakt de prestatie van Toon alleen maar respectvoller. Met een wedstrijd van meer dan een uur in de benen en nog  een halve dag reizen voor de boeg. Hopen we dat Toon tegen morgen genoeg gerecupereerd is om, samen met Thijs, in Hamme terug zijn kunnen te tonen. Als alles goed gaat zouden ze vanacht om 1u terug in Rijkevorsel aankomen. Thijs heeft, na zijn val vorige week in Fracorchamps, de afgelopen week kunnen trainen met een brace aan zijn pols en is zo goed als klaar voor de strijd.

Na de wedstrijd in Milton Keynes twitterde Toon: An experience to remember! What a track! What a cool place and what an amaaaaazing crowd! Never ever raced in that noise!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *