Wedstrijd: Hamme

De Flandriencross vond plaats op het Domein Meulenbroek in Hamme. Het was een supersnel parcours ondermeer langs de Durmedijk. Niet zo enorm technisch behalve in het bike-park in het bos. Zonder regen lag het er droog bij wat zorgde voor een vliegcross.

Thijs vertrok als een bliksem en reed de hele eerste ronde op kop. Uiteraard niet vol te houden als eerstejaars belofte. Toon was iets trager gestart en had een kleine achterstand op de kopgroep. Thijs die ondertussen afgezakt was kon nog even treintje spelen voor Toon. Het tempo lag echter zo hoog dat inhalen bijzonder moeilijk werd. Toon eindigde zesde en Thijs tiende. Beiden hadden na afloop van de wedstrijd een tevreden gevoel. Toon had gisteren in Milton Keynes zijn voet omgezwikt maar had er vandaag niet zoveel last meer van. Ook de geblesseerde pols van Thijs heeft de wedstrijd goed doorstaan. Samen in de top tien is toch wel weer een sterk resultaat!

koppel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *