Met de supportersbus naar Tabor!

Er zijn al 25 plaatsen gereserveerd voor de supportersuitstap naar Tabor voor het WK. Als we aan 30 deelnemers geraken zit de bus vol en kunnen we genieten van de vooropgestelde prijs en kan de bestelling doorgaan. Maar stel dat we aan 40 deelnemers zouden geraken dan wordt het nog €30 voordeliger. Vandaar dat we bij deze diegene die nog twijfelen over de streep willen trekken. Komaan, samen maken we er een onvergetelijk weekend van. De mensen die al eens een keertje met de supportersbus op stap zijn geweest weten dat er altijd een super sfeer hangt. Plezanter kan je het niet hebben!! En je hebt er nog een dag Praag bovenop! Wat wil je nog meer?

Het programma:
Vrijdag 30 jan 2015 : reis naar Praag + dinner Praag en avonduitstap in the City.
Zat 31 jan 2015 : city trip in Old Town Praag, iedereen is die dag vrij om er een leuke culturele uitstap van te maken.
Zon 1 feb 2015 : 7 uur ontbijt! 8u15 vertrek naar het WK in TABOR: 11u WK BELOFTEN (U23), 14u WK ELITE MEN
Wij hopen om 15u30 te vertrekken in Tabor om onze reis naar huis in te zetten.

NU zaterdag 6 december moeten we de tickets bestellen. Zij die op zaterdag 31 jan toch naar het WK willen (enkel junioren en vrouwen) moeten dit wel doorgeven, want voor hen worden “Combi Tickets” gekocht! Voor anderen kopen we enkel een “Zondag Ticket.

Je kan uw inschrijving nog doorgeven bij de mensen van het bestuur
Jan, Glen, Inge, Dirk of Tom die ondermeer te bereiken zijn via de facebookpagina.

WKTaborbanner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *