Wedstrijd: St-Jozef Rijkevorsel

Thijs is Provinciaal Kampioen geworden op eigen veld. De sfeer in thuisbasis Rijkevorsel was uitzinnig door de vele supporters die langs de kant stonden. Thijs heeft de hele wedstrijd mee vooraan gereden en de wedstrijd grotendeels mee bepaald. In de laatste rechte lijn perste hij er nog een pittig sprintje uit tegen Hendrik Sweeck die meedeed bij de elite zonder contract. Thijs won en mocht op het hoogste plaatsje op het podium staan.

Thijs Sprint Rijkevorsel

Thijs Provinciaal Kampioen

1 gedachte op “Wedstrijd: St-Jozef Rijkevorsel

  1. Proficiat Thijs
    Nog een titel op uw palmares
    En dat tussen die elite zonder contract
    Ge hebt ze eens leren fietsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *