Wedstrijd: Heusden-Zolder

Toon zat vanaf de start in de kopgroep, Laurens Sweeck viel aan en de rest keek de kat uit de boom en liet het gebeuren. Wout van Aert gaf pas gas in de laatste fase van de wedstrijd. Toon zat goed in de  achtervolgende groep met kans op een podiumplaats maar moest, in de laatste ronde, door de val van de Fransman Vanturini van de fiets en verspeelde zo zijn kansen. Toon eindigde als zesde, reed altijd voorin de wedstrijd en maakte een voortreffelijke indruk.

Thijs vertrok vanop de laatste rij en ook hij deed het bijzonder goed. Hij schoof gedurende de wedstrijd meer en meer naar voor om als vijftiende over de streep te komen. Ook bij hem voel je de progressie!

ToonZolder

ThijsZolder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *